WESTÉL NYHETER

Westél Nyheter och information.

Problem med växelnummer.


På grund av en fördröjning vid vår övergång till en ny företagsväxellösning så kan det vara svårt att komma fram till 0690 221 30 och 0942 105 61. Vi räknar med att allt skall fungera som det skall senast till mitten av veckan. Våra mobilnummer och radiotelefonnummer är opåverkade.

Vi kan nås på våra nya nummer:

  • 010 410 33 00 Växel
  • 010 410 33 02 Torbjörn
  • 010 410 33 03 Björn
  • 010 410 33 04 Magnus

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär.

Begränsade öppettider p.g.a sjukdom

Tills vidare har Doroteabutiken begränsade öppettider på grund av sjukdom.

Då vi inte har möjlighet att hålla öppet under våra fasta tider är butiken öppen helt enkelt när vi är på plats.

Vi beklagar olägenheten, men för att vara på den säkra sidan får ni gärna slå oss en signal på 0690-221 30 eller boka en tid på admin@westel.se inför ert besök!

Nu är vi medlemmar i SKEF!

Lappland Network Services, Westels moderbolag, blev i slutet av förra månaden medlem i Sveriges Kommunikations-Elektronik Företagarförening (SKEF) – branschorganisationen för återförsäljare och leverantörer riktade mot professionella användare av trådlös kommunikation.

Erbjudande: Två lösningar i ett abonnemang

Med ett abonnemang hos Westel kan du ha en vanlig mobiltelefon som fungerar i Telias nät och en WRT som fungerar i Westels nät. Om mobiltelefonen är avstängd eller inte har täckning ringer det i WRT.
 
I abonnemanget ingår 20GB surf, fria SMS/MMS och fria samtal i Sverige samt WRT-abonnemang med fria samtal i Sverige.
 
Bindningstid: 24 månader.
 
Pris: 480kr/månad (inkl. moms)
Kontakta oss här för att teckna ditt abonnemang!
 
Du kan även köpa till en Motorola Moto G6 eller Samsung A5 samt nya WRT:n F3400 för 354kr/månad (0% ränta) i 24 månader. Avi- och uppläggningsavgifter tillkommer.
OBS! Erbjudandet gäller till 30 september 2018.

DRIFTSTOPP PÅ WESTÉLNÄTET

08.00: För närvarande är det ett driftstopp på hela vårt Westél-nät. Tekniker påväg för att avhjälpa problemet. Vi återkommer med information när felet är avhjälpt.

Uppdatering 10.49: Nu är vi igång på reservkraft och väntar på att vår elleverantör ska åtgärda felet.

Hur vi hanterar dina personuppgifter

På fredag börjar EU:s dataskyddsförordning, GDPR, att gälla. Därför vill vi meddela våra kunder att Westél samlar in viss information från dig när du lägger en beställning, loggar in i vår webbshop, besöker vår hemsida eller våra plattformar i sociala medier samt på annat sätt kommunicerar med oss, t.ex. via vår kundtjänst.

Din integritet är viktig för oss. Vi är därför angelägna om att de personuppgifter som samlas in om dig lagras och hanteras på ett tryggt och säkert sätt, och i enlighet med dataskyddslagstiftningen.

På denna sida kan du läsa hur Westél/Lappland Network Services AB (Westél) hanterar dina personuppgifter och vilka rättigheter du har.

Vi uppmuntrar dig att läsa igenom informationen noggrant. Om du har några frågor om hur dina personuppgifter hanteras är du välkommen att kontakta oss.

En dag på kontoret.

Bara en dag på kontoret för oss på Westél. Snöröjning på Borga och Mellanskogsfjället.

Westél-reportage i Skef News

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I December-numret av Skef News finns ett reportage om Westel och vårt telefonnät, som du kan läsa genom att klicka på länken nedan.

Bland annat får du veta hur det kommer sig att det endast behövs 16 basstationer för att täcka en tredjedel av Norrlands yta.

Länk till reportaget finns här.

Välkommen till Westél, Sofia Hahlin!

Doroteabon Sofia Hahlin är sedan en vecka tillbaka ny medarbetare på Westél. Hon kommer bland annat att ha hand om butiken i Dorotea och vara behjälplig i det administrativa arbetet i företaget.

Sofia har en gedigen kontorsbakgrund och har flerårig erfarenhet från arbete i diverse kommunala avdelningar samt butikserfarenhet från bl.a. Systembolaget. Som före detta undersköterska är omtänksamhet och vänligt bemötande gentemot människor egenskaper Sofia sätter ett mycket högt värde på i sin yrkesroll.

– Det ska bli spännande att jobba på Westél och tror jag kommer trivas och utvecklas här, säger Sofia.

Ny modell från Icom

Vi utvärderar nu en ny radiomodell från Icom vid namn IC-F3400DT. Har bland annat färgskärm och Bluetooth. Är även vattentät enligt IP67. Syns nedan i gott sällskap under en skotertur i påskhelgen.

Arkiv