Handportabel RadioTelefon

En radiotelefon är en kombination av kommunikationsradio och telefon. Den stora fördelen med denna kombinationen är täckningen. Vi är ensamma om att kunna erbjuda heltäckande funktion inom hela vårt regionala område.

OBS! Alla priser är exklusive fraktkostnad

Handportabel radiotelefon, Generation 5

IC-F34GT med gen. 5 mjukvara är vår mest avancerade handapparat. Den erbjuder enkelt handhavande, och funktioner som nummerpresentation och textmeddelanden för missat samtal. Den levereras komplett med BlueTooth för användning med t.ex. Peltor Alert och SportTac hörselkåpor.

Grundpaket, för guld-abonnemang, bestående av: Vår senaste version av IC-F34GT med programvara för 5:e generationen radiotelefoni, kompl. med antenn, ackumulator och bordsladdare. Levereras i praktisk transportväska.

Alla priser anges exkl. fraktkostnad För utom telefonin så ingår, utan extra kostnad, samtliga 155 Mhz jaktkanaler vilket gör att man får ”två apparater” i samma hölje.

Kompl. med Bluetooth:   6 438:-  (5 150:- exkl. moms)

Fakta

Storlek: 120x53x32,5mm
Vikt: 300g

 

Fyll i beställningen och skicka in den, så hör vi av oss. Du kan även kontakta oss på telefon om du har frågor. Ring oss då på tel: 0690-221 30.

Handportabel radiotelefon, Generation 4.

IC-F1000T är det senaste tillskottet i vårt sortiment. Den är mindre och lättare än F34GT och är även vattentät enligt IP67. Den saknar dock möjlighet till de utökade gen. 5 funktionerna. Den kan inte heller kompletteras med BlueTooth.

Grundpaket, för guld-abonnemang, bestående av: Vår senaste modell IC-F1000T med programvara för 4:e generationen radiotelefoni, kompl. med antenn, ackumulator och bordsladdare.

Alla priser anges exkl. fraktkostnad

Förutom telefonin så ingår, utan extra kostnad, samtliga 155 Mhz jaktkanaler vilket gör att man får ”två apparater” i samma hölje.

Ordinarie grundpris: 4 063:-  (3 250:- exkl. moms)

Fakta

Storlek: 111x53x24,5mm
Vikt: 240g

Fyll i beställningen och skicka in den, så hör vi av oss.
Du kan även kontakta oss på telefon om du har frågor. Ring oss då på tel: 0690-221 30.